- amestecati faina de orez cu zaharul intr-un castron
- separat incalziti apa pina la punctul de fierbere (pe foc sau la microunde)
- varsati apa si uleiul peste zaharul amestecat cu faina de orez amestecind bine sa nu se formeze cocoloase
- lasati sa se raceasca apoi puneti in congelator pina se intareste putin
- puneti pepenele galben cuburi s curatat de simburi in bender sau in robot si varsati deasupra crema de orez pregatita inainte, mixati la putere maxima
- varsati compozitia in
a) masina de inghetata si lasati ca ea sa isi faca treaba
b) cutia de plastic sau un alt vas pe care il puteti pune la congelator (daca nu are capac il acoperiti cu folie de plastic); lasati la congelator 4-5 ore minim
- serviti presarata cu ciocata amara rasa sau razuita cu un cutit
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.