Granita de pepene rosu

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g miez de pepene roşu
  • 100 g zahăr pudră
  • zeama de la 1/2 lămâie

Mod de preparare

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid.

Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se dă la congelator.

Se amestecă din când în când cu o furculiţă.

Se serveşte în ceşcuţe sau pahare răcite în prealabil.

Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...