Fursecuri Fragede de Craciun

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt sau margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 2oua
  • 200 g faina
  • 100 g amidon de porumb
  • esenta, dupa preferinta
  • Decor:
  • pasta de zahar
  • bombonele

Mod de preparare

Se mixeaza la viteza maxima margarina moale la temperatura camerei cu zaharul, esenta si ouale apoi se adauga faina amestecata cu amidonul. Se mixeaza cu mixerul atat cat se poate apoi framantam aluatul pe o planseta data cu faina. Se lasa la rece 30 de minute dupa care se scoate si se intinde in foaie subtire de 0,5 cm din care se decupeaza diferite forme care se coc in tava tapetata cu hartie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.

Se decoreaza cu zahar pudra sau dupa preferinta.

Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...