Fursecuri Fragede de Craciun

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt sau margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 2oua
  • 200 g faina
  • 100 g amidon de porumb
  • esenta, dupa preferinta
  • Decor:
  • pasta de zahar
  • bombonele

Mod de preparare

Se mixeaza la viteza maxima margarina moale la temperatura camerei cu zaharul, esenta si ouale apoi se adauga faina amestecata cu amidonul. Se mixeaza cu mixerul atat cat se poate apoi framantam aluatul pe o planseta data cu faina. Se lasa la rece 30 de minute dupa care se scoate si se intinde in foaie subtire de 0,5 cm din care se decupeaza diferite forme care se coc in tava tapetata cu hartie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.

Se decoreaza cu zahar pudra sau dupa preferinta.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele marinate

Foarte bune cu piure de cartofi.

Chiftele marinate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj