Cum se Obtin Rondelele de Citrice

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Taiati extremitatile fructului

    Taiati cate o felie subtire din partea de sus si din cea de jos a fructului, in asa fel incat pulpa sa fie expusa.

    2/ Curatati coaja si pielita alba

    Puneti fructul pe un blat drept. Urmati curburile fructului si curatati atat coaja, cat si pielita alba, folosindu-va de un cutit de bucatarie. Continuati in acest mod de jur- imprejurul fructului.

    3/ Indepartati orice urma de pielita alba

    In general, este dificil sa se inlature toata pielita alba in acelasi timp cu decojirea. Pentru a curata bine fructul, desprindeti si indepartati fiecare bucatica de pielita alba printr-o miscare fina de fierastrau a cutitului de bucatarie.

    4/ Taiati transversal fructul, cu ajutorul unui cutit de bucatarie, obtinand rondele de latimea dorita. Folositi conform retetei.

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Pasca traditionala

    Drob de miel

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Tiramisu reţetă originală

    Tiramisu reţetă originală Cred ca este unul din cele mai simple torturi, de preparat si este tare gustos pe deasupra!...

    Tiramisu reţetă originală
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj