Crumble de Post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 gr de margarina (e destul 80 gr maxim dupa parerea mea )
  • - 100 gr de zahar
  • - 100 gr faina
  • - 100 gr pudra de amande
  • - scortisoara
  • - 1-15 kg de mere

Mod de preparare

Se incepe prin a curata si da pe razatoare merele, apoi calite intr-un piculet de margarina si o lingura, doua de zahar si scortisoara.

Pudra de amande+ faina + zaharul se amesteca si peste ele se pune margarina taiata in cubulete, se amesteca (atentie nu se framanta) cu mana usor, o sa se faca un amestec farinos si se va simti margarina, trebe lasata asa, se va topi ea la cuptor.

Intr-o tava unsa bine cu margarina, se pun merele intr-un strat uniform apoi amestecul de mai sus si se da la cuptor la 180-200 grade C maxim-30 min.
Se lasa la racit si se poate servi cu cioco razuita sau nuca macinata sau cocos.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.