Crema de Papaya

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri de zahar
  • 1 fruct papaya mare si copt
  • 500 g de inghetata de vanilie

Mod de preparare

Se taie la maia pe jumatate si se stoarce una dintre jumatati.

Se taie papaya pe lung si se indeparteaza seminte. Se extrage pulpa din coaja si, impreuna cu zaharul si zeama de lamaie, se face un piure cu mixerul pana cand sa obtinut o compozitie omogena.

Se taie inghetata de vanilie in cuburi, se adauga treptat in crema de papaya si se amesteca cu mixerul in continuare, pana la omogenizare. Se imparte crema in castonase si se mai lasa putin la frigider.

Cealalta jumatate de lamaie se taie in felii foarte subtiri. Chiar inainte de servire.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.