Coupe Jaques

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr inghetata de ciocolata
  • 50 gr fructe macerate (confiate)
  • 60-75 gr frisca batuta

Mod de preparare

Se prepara numai inainte de a se servi.

In cupe mari de inghetata se introduce inghetata si in jurul ei se decoreaza cu frisca un cerc sub forma de cuib in care se introduc fructele confiate macerate impreuna cu siropul lor.

Se stropeste cu lichior triplu sec si se decoreaza cu piscoturi mici desampanie (2 cm lungime pe 5-7 mm latime)
Eu folosesc cupe de inghetata nu prea intinse, iar cu frisca acopar si o buna parte de inghetata, apoi pun fructele confiate si stropesc cu lichior dupa care infig, dupa dorinta piscoturile miniatura

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.