Cosulete De Arahide Umplute

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cosuletele:
  • 100 g arahide simple
  • 2 lingurite cu cacao
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 linguri cu faina
  • 125 g unt (unt de arahide )
  • Crema de ciocolata:
  • 50 ml lapte se pune la incalzit
  • se ia de pe foc si se adauga 100g ciocolata menaj si se amesteca pana se topeste aceasta apoi se lasa sa se ingroasa
  • Crema de branza:
  • 125 g crema de branza (o cutie)
  • 2 linguri de lapte daca crema de branza e groasa
  • 2 linguri unt de arahide (eu am pus 100g unt)
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic praf de frisca 150 ml lapte pt a prepara frisca

Mod de preparare

Se pun in blender pt. maruntire si amestecare :arahidele cu zaharul, cacao si faina, dupa care se adauga untul si se mai amesteca pana se omogenizeaza, se pune la rece 30 min. Aluatul trebuie sa fie de consistenta tare.

Se imparte in bilute de marimi egale si se pun in forme de briose se intind pe peretii formei cu mana. Se pun la cuptor aproximativ 10 min.

Se amesteca crema de branza cu untul, apoi se adauga zaharul si laptele daca e nevoie iar la final frisca.

In fiecare cosulet se pune o lingurita din crema de ciocolata, apoi crema de branza si se orneaza cu crema de ciocolata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Foietaj de casa cu branza sarata

Se prepara rapid si este foarte foarte gustos, mai ales fierbinte....asa ca am sa va invit sa-l incercati...merge perfect cu...

Foietaj de casa cu branza sarata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj