Cornulete Fragede

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt
  • 140 gr nuca macinata
  • 140 gr zahar praf
  • zeama si coaja de la o lamiie

Mod de preparare

Toate se framinta impreuna dupa care se formeaza cornuletele. Sincer, se topesc in gura

Se coc la foc mediu, pana prind o culoare putin aurie, se scot imediat din tava se pudreaza cu zahar praf si se aseaza pe platou. Se lucreaza cu atentie cind se scot din tava ca sint foarte fragile (ele se intaresc putin dupa citeva minute)

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...