Visinele sunt curatate de samburi si lasate la zahar in frigider pentru o zi ca sa-si lase cat mai multa zeama.
Facem coltunasii, ii umplem cu visine si separat punem intr-o oala la fiert apa cu un pic de sare, se pune in apa putin zahar si un pic ulei ca sa nu se lipeasca.
Se fierb pana ies la suprafata si se toarna peste ei zeama lasata de la visine.
Se servesc reci cu zeama de visine.
Pentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti