Clatite cu Crema de Mascarpone

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat
  • - 2 ouă
  • - 300 ml lapte;
  • - 200 ml apă minerală;
  • - 200 g făină;
  • Crema de Mascarpone
  • - 250 g mascarpone;
  • - 2 linguri zahăr pudră;
  • - 100 ml frișcă nebătută;

Mod de preparare

Pentru aluat se bat bine ouăle, se adaugă laptele și apa, și apoi se îngroașă cu făină. Se lasă aproximativ 30 de minute, apoi se coc clătitele într-o tigaie teflonată, care, din când în când, se șterge cu un prospop de hârtie inmuiat în ulei.

Crema de Mascarpone

Se bate brânza cu zahărul pudră. Se adaugă frișca și se mixează până capătă o consistență fermă.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...