Chek Anca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cana faina
  • 1cana zahar
  • 6oua
  • 1esenta vanilie
  • coaja de lamaie
  • cacao,

Mod de preparare

Albusurile se bat cu zaharul pana se fac spuma, galbenusurile se freaca cu esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi se amesteca galbenusurile cu albusul si se bat cu faina.

Se unge tava cu ulei si se pune jumatate din compozitie in tava, apoi ce a ramas din compozitie se amesteca cu cacao, cat vrei tu de neagra sa fie compozitia si se pune in tava peste cealalta. Se baga la cuptor (acesta fiind incalzit dinainte) la foc potrivit (nici mare, nici mic).

Sa nu miscati tava deloc, ca nu mai creste! Dupa 60 min incercati cu o scobitoare sa vedeti daca e gata, ca depinde de cuptor cat de repede il face! Daca nu folositi focul potrivit, s-ar putea sa se arda jos si mijlocul sa fie crud!

POFTA BUNA!
SE SERVESTE LA ORICE ORA :)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui in crusta din fulgi de porumb

Băieții mei sunt mari devoratori de șnițele, din piept de pui în special și încerc deseori să le combin...

Piept de pui in crusta din fulgi de porumb
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj