Chec cu Piersici (de Post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g amidon
  • 200 g faina
  • un plic praf de copt
  • 120 ml ulei
  • 130 g zahar
  • piersici (eu am avut congelate)
  • 2 plicuri zahar vanilat pt piersici
  • 200 ml apa minerala
  • zahar pudra
  • Din ingredientele mentionate rezulta un chec

Mod de preparare

Piersicile se taie bucatele si se presara cu zahar vanilat.
Intr-un bol se pune faina, amidonul, sarea si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca uleiul cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena. Peste compozitia de zahar si ulei, se pune apa minerala si se incorporeaza compozitia de faina.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun piersicile. Checul se baga in cuptorul preincalzit si se lasa pana trece testul scobitorii.
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra, se feliaza si se serveste.
Pofta buna!!!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolata

Pentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...

Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolata
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti