Intinde foetajul la o grosime de 1 cm si decupeaza patrate multipli de trei. Unge o treime din ele cu galbenus de ou, aseaza-le pe toate intr-o tava cu hartie de copt si coace la foc mare 7 minute plus 3 minute la foc mediu. Scoate si lasa la racit.
Scurge boabele de visine si capsune din dulceata de excesul de sirop.
Despica fiecare patrat de foetaj copt in doua si ai grija sa fie 2 treimi simple si o treime cu luciu de la galbenus. Pune in posh crema de vanilie si pune moturi pe fiecare patratel, exceptand cele cu glazura de ou, care vor fi acoperisul careurilor. Intercaleaza boabe din dulceata de visine si capsuni.
Suprapune cate doua etaje si acopera cu patratelul glazurat.
Presara zahar pudra vanilat si serveste rece, de la frigider.
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.