Budinca Lenesului

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic budinca vanilie
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 1 plic budinca capsuni
  • 1 5 l lapte
  • 21 linguri zahar
  • 1 kiwi
  • 1 banana
  • piscoturi

Mod de preparare

La 1 plic de budinca am pus 7 linguri zahar am amestecat si am adaugat treptat 500 ml lapte rece si am pus cratita la foc de am fiert budinca. La fel am procedat si cu celelalte 2 budinci. Le-am pus deoparte sa raceasca (dar am amestecat din cand in cand sa nu se faca pojghita deasupra).

In boluri de plastic am asezat pe margini piscoturi taiate in doua, pe fundul bolului am pus cateva felii de banana peste care am pus un rand de budinca de ciocolata. Peste stratul de ciocolata am pus cateva felii de kiwii, un strat de budinca vanilie apoi budinca de capsuni iar in incheiere am pus si un piscot taiat in doua sub forma de capac. Puteti sa folositi si alte fructe, eu pe acestea le-am avut la indemana, puteti sa alternati straturile de budinca dupa voia inimii.

Bolurile le-am dat la rece pana a doua zi. La servire le rasturnam pe farfurioara si putem orna cu frisca, ciocolata topita sau alte variante (la mine nu cautati ornamentele caci pe buna dreptate am spus ca e dulcele lenesului Razz )

Pofta Buna ! ! !

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branza

Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branza Aceste placinte se fac in mod traditional dintr-un...

Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branza
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura