Bombonici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cana hrisca hidratata
  • 3 maini amestec migdale, alune de padure si alune crude
  • 2 linguri seminte de susan
  • 5 linguri seminte floarea soarelui cruda
  • 5 curmale fara samburi
  • nuca de cocos
  • 2 lingurite cu miere
  • 1 lingura pudra de roscove/cacao
  • un praf de sare

Mod de preparare

Hrisca se hidrateaza din timp (dureaza 5-6 ore). Semintele si curmalele se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. Intr-un vas amestecam hrisca, semintele, putina sare si miere, adaugam nuca de cocos pana cand compozitia poate fi modelata (tocmai de aceea nu am precizat cantitatea).

Jumatate din bomboane le-am lasat albe, iar jumatate le-am colorat cu pudra de roscove. Daca va mai raman, restul se pastreaza la frigider.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu lapte si sos de capsuni

Un desert delicios pentru copii si nu numai! 

Orez cu lapte si sos de capsuni
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.