Hrisca se hidrateaza din timp (dureaza 5-6 ore). Semintele si curmalele se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. Intr-un vas amestecam hrisca, semintele, putina sare si miere, adaugam nuca de cocos pana cand compozitia poate fi modelata (tocmai de aceea nu am precizat cantitatea).
Jumatate din bomboane le-am lasat albe, iar jumatate le-am colorat cu pudra de roscove. Daca va mai raman, restul se pastreaza la frigider.
Nu mai facusem de mult si imi era pofta. Este buna, pufoasa si cremoasa.
Cuburi "Kinder Pingui"Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj