Bomboane Tiramis

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 g piscoturi Savoiardi sau biscuiti simpli, macinati
  • -200- 250 g mascarpone sau Philadelphia ori Quark
  • -2 pliculete ness dizolvate in 2 linguri apa fierbinte sau 2 linguri cafea concentrata
  • -2 linguri zahar, dizolvat in cafea
  • -Amaretto sau Marsala, dupa gust, pentru aroma, optional
  • -cacao pudra, cernuta, pentru ornat

Mod de preparare

Amestecati piscoturile cu mascarpone, cafeaua si aroma pana la omogenizare.
Formati bilute, tavaliti-le prin cacao si puneti-le in suporturi de hartie.
Dati la rece pentru cel putin 1 ora, inainte de servire.
Pastrati la frigider.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.