Bocuane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • curmale fara samburi
  • 100g alune decojite
  • 1 lingurita de scortisoara macinata
  • 1 lingura de miere
  • 50g migdale macinate

Mod de preparare

1. Puneti curmalele,alunele si scortisoara intr-un mixer si mixatile pana cand sunt taiate fin

2. Luati din amestec si datii forma rotunda cu palmele si faceti bilute.

3. Amestecati mierea cu o lingura de apa fierbinte intr-o cana.

4. Puneti migdalele macinate pe o farfurie. Cu o scobitoare infipta in bocuana, inmuiati bocuanele in miere si rostogolitile in migdale
Aceasta reteta este atat de buna incat se gateste de 3.500 de ani.

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Fructe de mare cu orez si mazare

La drum de amiaza imi cade la masa fiul meu cu o prietena. In trecere. Fructele de mare m-au scos din impas. Sunt pe placul...

Fructe de mare cu orez si mazare
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata