Se taie burta fisii subtiri si se clateste bine cu apa rece dupa care se lasa la scurs. Se taie ceapa, morcovul si telina cuburi. Intr-o cratita se pune uleiul, untul, foile de dafin si usturoiul pe foc pentru 2-3 minute pina cind usturoiul capata o culoare aurie. Se adauga burta si se lasa sa scada cam 5-10 minute. Se arunca usturoiul. Se pune vinul si se lasa sa se evapore complet.
Dupa aceea se adauga rosiile, sare si piper dupa gust si se pune capacul. Se lasa la fiert 45 de minute. Se verifica din cind in cind sa nu se lipeasca si sa nu scada prea mult. Se adauga putina apa calda daca este nevoie. Se da capacul la o parte si se mai lasa pe foc cam 15 minute pina scade si este mai cremoasa.
Cind este gata se da deoparte si se pune parmezanul ras, se amesteca bine si se lasa sa se racoreasca cam 5 minute dupa care se poate servii.
Se serveste cu paine prajita daca va place!
Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj