Supă de roşii cu pui

Portii
8
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Un tacâm de pui,
  • Sare, după gust,
  • 1 ceapă albă,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de roşii,
  • 2 cuiburi de fidea,
  • Câteva fire de pătrunjel

Mod de preparare

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare.
Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două.
Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul.
Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Se serveşte cu crutoane.

Timp de pregătire: 10min
Timp de gătire: 1h 20min

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele marinate

Foarte bune cu piure de cartofi.

Chiftele marinate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj