Supa de Zucchini si Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g dovlecel verde (zucchini)
  • 100 g spanac
  • 4 cepe verzi (30 g)
  • 1 tulpina apio (50g)
  • 1 l apa
  • sare
  • 1 lg ulei masline

Mod de preparare

1. Spalam dovlecelul, spanacul, ceapa si telina.

2. Taiem dovlecelul si ceapa felii si le punem la fiert impreuna cu 60 g spanac pentru 10 intr-un vas impreuna cu apa, uleiul de masline si cu putina sare.

3. Scurgem zeama si punem legumele fierbinti in blenderul Oster Classic Chrome, adaugam zeama cat sa le cuprinda si mixam. Adaugam inca 100 ml zeama si spanacul proaspat si mixam pana cand supa capata o consistenta fina.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L

A iesit delicios si tare pufos!

Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj