Visinele se desamburesc. Adaugam visinele la apa si il punem pe foc. Pregatim in blender (dar se poate mixa amestecul si cu mixerul ) urmatoarea compozitie : punem 250 ml lapte si 2 linguri faina si il mixam bine. Cand visinele au inceput sa fiarba adaugam acest amestec si dam in clocot. Se adauga zahar daca dorim supa mai dulce, scortisoara macinata dupa gust si un pic de zeama de lamaie.
Se poate servi supa cu frisca batuta (eu nu am avut), dar este foarte buna si fara.
Daca aveti visinele desamburite acest fel de supa e gata in max 15 minute.
Clafoutis este un fel de budinca frantuzeasca, extrem de versatila, putand fi preparata in sute de variante , dulci sau...
Clafoutis cu rosii cherry si busuiocEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj