Carnease pune la fiert cu 3 litri de apa rece.Cand carnea estefiarta pe jumatate,se pune varza alba taiata ca fideaua, putin cimbru, ceapa taiata marunt sau rasa fin pe razatoarea cu gauri mici. Cand este fiarta se pune bulionul sau rosiile decojite si taiate cubulete. Se potriveste de sare.
Faina se rumeneste intr-o oala cu putin untdelemn, amestecand mereu pana isi schimba putin culoarea in maro deschis, se pue o lingurita de boia de ardei dulce si se stinge cu apa. Acest rantas se pune in supa amestecand pentru a nu se face cocoloase. Se mai da in cateva clocote apoi se iade pe foc. Smantana se pune la servire pentru cine este doritor.
Azi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului...
Frappuccino cu frisca si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti