Supa de varza dulce

Portii
16
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ciolan de porc afumat sau costite afumat
  • 1 varza mica
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1/2 kg rosii sau bulion
  • 1lingura cu varf de faina
  • 3-4 linguri untdelemn
  • cimbru
  • marar
  • 100 gr de smantana

Mod de preparare

Carnease pune la fiert cu 3 litri de apa rece.Cand carnea estefiarta pe jumatate,se pune varza alba taiata ca fideaua, putin cimbru, ceapa taiata marunt sau rasa fin pe razatoarea cu gauri mici. Cand este fiarta se pune bulionul sau rosiile decojite si taiate cubulete. Se potriveste de sare.
Faina se rumeneste intr-o oala cu putin untdelemn, amestecand mereu pana isi schimba putin culoarea in maro deschis, se pue o lingurita de boia de ardei dulce si se stinge cu apa. Acest rantas se pune in supa amestecand pentru a nu se face cocoloase. Se mai da in cateva clocote apoi se iade pe foc. Smantana se pune la servire pentru cine este doritor.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de morcovi

Perfect pentru masa de Paste! Aromat si usor de facut!

Desert tort de morcovi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj