Supa de Telina si Mar - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g radacina telina (curatata) 100 g apio
  • 50 g pastarnac (curatat) 1 mar verde (150g) 1 l apa
  • 1 lgt otet mere
  • sare

Mod de preparare

1. Spalam bine telina, marul si pastarnacul, le taiem bucati si le punem la fiert, intr-un vas impreuna cu apa si cu putina sare (15-20 min).

2. Scurgem apa int-un vas si o pastram.

3. Punem telina, apoi, pastarnacul si marul fierte (fierbinti) in blenderul Oster Classic Chrome si apa (de la pasul 2) cat sa le cuprinda si mixam pana cand obtinem consitenta dorita.


Enjoy!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.