Supa de Rosii II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 600 ml bulion
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2 1/2 linguri zahar
  • 50 ml ulei
  • 3 l apa

Mod de preparare

Se pune uleiul la incis si orezul se prajeste pe el, se adauga ceapa si legumele si se calesc un pic. Totul se stinge cu 3 l apa, se sareaza dupa gust, si se fierbe pana cand orezul si legumele sunt fierte.

Se adauga bulionul si se potriveste apoi de gust cu 2 1/2 linguri de zahar.

Se serveste fierbinte presarat cu patrunjel tocat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Briose de post pentru Mos Craciun

pentru Mos Craciun

Briose de post pentru Mos Craciun
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.