Supa de rosii cu crutoane (gazpacho)

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii coapte
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei galben
  • 1 felie de paine
  • 1-2 lingurite ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine

Mod de preparare

Se spala legumele, iar rosiile si castravetii se curata de coaja/pielita.
In vasul robotului de bucatarie, se pun toate ingredientele si se mixeaza 3-4 minute pana devine ca o supa. La final, se adauga uleiul de masline si se condimenteaza dupa gust.

Se serveste rece, cu crutoane de paine.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...