Se mixeaza arahidele proaspete pana se obtine un piure. Se spala prazul curatat si se taie pe lung in doua si apoi se taie iar fasii inguste. Se caleste prazul impreuna cu ceapa taiata marunt si cu usturoiul pana devin aurii.
Se adauga piureul de arahide, supa, si se fierbe la foc mic 15 minute. Se amesteca cu smantana şi se mai da in clocot. Intr-un mojar se bat boabele de coriandrul pana se face o pudra fina si se adauga in supa impreuna cu sarea si piperul.
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.