Supa de linte cu carnati si kaizer

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g linte
  • 1 tulpina de praz
  • 1 morcov mare
  • 1 litru de apa(supa din vegeta)
  • 2linguri faina
  • 100g kaizer
  • 100g carnati
  • 2linguri otet
  • Sare , piper, ulei

Mod de preparare

Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei.

Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.

Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti) , stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume.

Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante.

Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...