Supa de Gutui si Dovlecel - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 gutui (400 g dupa curatare) 1 dovlecel (200 g) 1 ceapa (70g curatata) 1/4 fir praz (100 g) 1 tulpina telina (50g) 1 lgt mustar boabe
  • 1foaie de dafin
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt turmeric
  • sare
  • 1200 ml apa
  • lime

Mod de preparare

1. Spalam gutuile, dovlecelul, ceapa si prazul. Taiem gutuile felii aruncand cotorul, taiem dovlecelul felii si procedam la fel cu ceapa, morcovul si tulpina de telina.

2. Punem ingredientele intr-o cratita, punem un capac cratitei si o punem pe foc. Lasam la fiert pana cand se inmoaie gutuile (20-30 min).

3. Dupa fierbere transferam totul in vasul blenderului Oster si mixam pana obtinem consistenta dorita. Adaugam pudra de turmeric si mixam pana la incorporare.

4. Turnam supa in castroane si garnisim cu turmeric, lime, chives si patrunjel. Daca doriti adaugati zeama de lime in timpul procesarii.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Somon cu sos aioli in pergament

Un preparat extraordinar de gustos!

Somon cu sos aioli in pergament
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti