Supa de Gutui si Dovlecel - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 gutui (400 g dupa curatare) 1 dovlecel (200 g) 1 ceapa (70g curatata) 1/4 fir praz (100 g) 1 tulpina telina (50g) 1 lgt mustar boabe
  • 1foaie de dafin
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt turmeric
  • sare
  • 1200 ml apa
  • lime

Mod de preparare

1. Spalam gutuile, dovlecelul, ceapa si prazul. Taiem gutuile felii aruncand cotorul, taiem dovlecelul felii si procedam la fel cu ceapa, morcovul si tulpina de telina.

2. Punem ingredientele intr-o cratita, punem un capac cratitei si o punem pe foc. Lasam la fiert pana cand se inmoaie gutuile (20-30 min).

3. Dupa fierbere transferam totul in vasul blenderului Oster si mixam pana obtinem consistenta dorita. Adaugam pudra de turmeric si mixam pana la incorporare.

4. Turnam supa in castroane si garnisim cu turmeric, lime, chives si patrunjel. Daca doriti adaugati zeama de lime in timpul procesarii.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...