Supa de fasole verde

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de fasole verde
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr de slanina afumata
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • o lingura de faina
  • 100 ml de ulei
  • 3 litri de apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se alege fasolea verde rupandu-se bucati.

Se pune apa sa fiarba iar cand clocoteste se iau 2 polonice din apa si se toarna peste fasoile sa se opareasca.

In restul de apa apoi se ia fasolea cu o paleta si se puensa fiarba mai departe.

In ea se pune si bucata de slanina afumata sa iasa gustul din ea.

Se rade un catel de usturoi sa fiarba impreuna.

Cand fasolea este fiarta separat se face un rantas din ulei, restul de usturoi si boiaua de ardei se stinge cu apa si se atoarna peste supa din oala.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cu legume si branza

Simplu si gustos....

Aperitiv cu legume si branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj