E foarte banala aceasta reteta dar mi-am adus aminte de ea fiindca e singura supa sau ciorba de fasole in care nu se pune usturoi, tarhon sau leustean, ci marar.
Deci, dupa ce am inmuiat fasolea peste noapte, o fierbem cu legumele obisnuite oricarei fasoli, fara afumatura traditionala.
Facem apoi un rantas usor, bej, nu f prajit, stingem cu zeama in care a fiert fasolea, fierbem 15 minute si-l adaugam peste boabe. Taiem salata, o punem in supa si stingem focul (eu nu fierb niciodata salata sau spanacul, ci le las doar sa se inmoaie - oricum ele urmeaza sa se mai fiarba pana cand supa se va fi racit). Cand supa e complet rece, adaugam mararul. Acrim dupa dorinta cu o lingura, doua, de otet.
Se mananca atat rece cat si calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.