Se portioneaza carnea de peste si se pune la fiert cu apa, sare, ceapa si cateii de usturoi. Se trag cateva clocote asa cam cat sa se patrunda carnea de peste. Pestele se fierbe foarte repede, oricat de mare ar fi. Se opreste focul, se scoate carnea din oala, se strecoara supa. In supa se pune vinata tocata marunut, morcovii rondele si se fierb la foc potrivit.
Intr-o oala se pune rosia tocata si se fierbe, asa morcovii si vinetele nu se vor intari la fierbere. Cand toate legumele sunt fierte, se pun in aceeasi oala, se mai trag cateva clocote si se opreste focul.
Intr-un vas, se pun ouale cu smantana si se omogenizeaza, se ia cu polonicul supa din oala si se toarna peste compozitie, se amesteca usor si se toarna in oala cu supa, se adauga bucati de carne de peste, fara oase si se poate servi. Sa aveti pofta, dragilor!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.