Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa.
Se adauga frunza de telina restul de usturoi pisat eventual ardeiul iute daca doresti se sareaza si se lasa la fiert . Cand e fiert se acreste cu zeama de la o lamiie si se drege cu galbenusul de ou amestecat cu smantana.
Se mai poate adauga daca doresti, dupa ce ai calit morcovii, patrunjel ,ceapa , etc.. si 2 cartofi taiati cubulete .
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.