Se spala si se toaca ingredientele.
Se pune pe foc o oala cu apa. Cand a fiert se pune sa se opareasca in 2-3 clocote carnea afumata. Se scoate si se spala sub un jet de apa rece. Se pune o alta apa la fiert, cand a fiert se pune carnea impreuna cu morcovul, ardeiul si restul ingredientelor mai putin bulionul si ce puneti pentru acrit.
Cand sunt aproape fierte se adauga sarea si bulionul, iar la final acreala.
Se serveste fierbinte cu putina verdeata (alta decat cea din ciorba), iar langa ea 2-3 felii de paine prajita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.