Supa de arpacas, naut si ciuperci, cu bacon crocant

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana arpacas
  • 1 cana naut
  • 150 gr bacon feliat
  • 150 gr ciuperci
  • 2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1.5 l apa
  • Sare
  • Piper mozaic
  • 2 fire cimbrisor

Mod de preparare

Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce arpacasul si nautul au dat in clocot, se alege spuma si se adauga morcovul tocat marunt si cuburile Maggi, cu gust de afumatura (ador aroma asta).
Intr-o tigaie non aderenta, se frige baconul pe ambele parti pana devine crocant. Se scoate baconul din tigaie si se frig ciupercile condimentate cu sare si piper, astfel ciupercile absorb aroma baconului.
Cand supa este aproape gata, se adauga uleiul de masline, ciupercile fripte, fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.
Aceasta supa este perfecta pentru zilele racoroase de toamna.
Pofta buna !

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni

Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti