- Curățați legumele și le tocați în cuburi;
- Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.
- Adăugați apa sau supa de pui;
- Adăugați foile de dafin, sare, piper;
- Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;
- Închideți focul, scoateți foile de dafin;
- Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;
- Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;
- Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
- Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti