Supa Crema de Morcovi cu Miso - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 400 ml supa de legume sau apa
  • 4 linguri de lapte de cocos
  • 1 lingura de pasta de miso
  • 1 lingurita de ulei de cocos

Mod de preparare

Se curata morcovii, se taie si se fierb in supa de legume.
Cand s-au inmuiat, se lasa focul mic si se adauga pasta de miso, uleiul si laptele de cocos.
Se ia de pe foc si se toarna continutul in recipientul blenderului Oster. Se mixeaza pana se obtine o crema.
Se serveste calda.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry

retete de vara Vă invit să încercați și voi rețetă delicioasă, de vară. Puteți adăuga și alte legume, care...

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj