Supa Crema de Linte - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana linte
  • 1 morcov
  • o bucata telina
  • 1 ceapa
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • 1 frunza dafin
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • seminte de negrilica si ulei de masline pentru servire

Mod de preparare

Lintea curatata si spalata se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga restul de legume si condimentele. Se fierbe in jur de 45 de minute, pana lintea se inmoaie. Pe parcursul fierberii poti gusta si cand consideri ca este gata dai supa deoparte. Lasa supa sa se racoreasca si arunca frunza de dafin. Pune legumele si o parte din zeama in care au fiert in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixeaza pana obtii o crema fina. Dilueaza cu zeama de la legume, atat cat consideri ca este necesar si pune sare dupa gust. Serveste supa cu seminte de negrilica si ulei de masline. Pofta buna!

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Impletita cu dovleac

Noi suntem mari fani ai dovleacului si am facut multe cu el. Foarte bune toatele.

Impletita cu dovleac
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.