Lintea curatata si spalata se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga restul de legume si condimentele. Se fierbe in jur de 45 de minute, pana lintea se inmoaie. Pe parcursul fierberii poti gusta si cand consideri ca este gata dai supa deoparte. Lasa supa sa se racoreasca si arunca frunza de dafin. Pune legumele si o parte din zeama in care au fiert in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixeaza pana obtii o crema fina. Dilueaza cu zeama de la legume, atat cat consideri ca este necesar si pune sare dupa gust. Serveste supa cu seminte de negrilica si ulei de masline. Pofta buna!
Noi suntem mari fani ai dovleacului si am facut multe cu el. Foarte bune toatele.
Impletita cu dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.