Curatam legumele si le taiem in cuburi mari, taiem in 2 varza, jumatate o punem la fiert cu legumele iar cealalta jumatate o taiem fidelute subtiri. Punem apa cat sa acopere bine legumele, aproximativ 2 l, punem pe foc mic si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 min.
Cand legumele sunt fierte le dam prin blender/robot, adaugam varza taiata fidelute si acoperim cu capac, lasam circa 8-10 minute la foc mic, condimentam dupa gust.
Dupa ce fecem crema si adaugam varza taiata marunt trebuie sa mestecam in oala din cand in cand sa nu se prinda. Pt iubitori de picant se serveste cu sos de ardei iute.
La fel puteti combina legumele dupa preferinte.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj