Supa crema de legume cu sfecla coapta

Portii
2
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 1-2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • sare
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • o capatana mica de sfecla
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete mici, morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie bucati mici; ardeiul curatat si spalat se taie marunt, la fel si ceapa, se acopera cu apa, se pun la fiert cu un strop de ulei de masline si un praf de sare.
Capatana mica de sfecla se curata de coaja, se taie cateva feliute foarte subtiri, pentru decor, restul se taie in cubulete, se asaza pe hartie de copt in tava si se baga la cuptor pana ce cubuletele de sfecla se inmoaie si feliutele devin crocante.
Cand legumele sunt fierte, se pun in cana de blender, se adauga si patrunjelul tocat, sfecla coapta si se blenduiesc pana devin cremoase, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine si feliute crocante de sfecla.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj