Supa crema de legume cu crutoane din tofu

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l apa
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de patrunjel
  • 50 g tofu
  • 1 lg ulei de masline aromatizat cu oregano

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa curatati legumele si sa le fierbeti in apa cu sare.

Cand sunt fierte, le puneti in blender si le pasati bine adaugand supa care putin. Condimentati cu piper dupa gust.

Cat timp fierb legumele, taiati branza cubulete si o coaceti la foc iute intr-un wok in uleiul de masline aromatizat.

Daca nu va place tofu, il puteti inlocui cu branza haloumi.

Serviti supa-crema cu crutoanele de tofu si frunze de patrunjel.

Sa aveti pofta!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa