Supa crema de legume cu crutoane din tofu

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l apa
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de patrunjel
  • 50 g tofu
  • 1 lg ulei de masline aromatizat cu oregano

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa curatati legumele si sa le fierbeti in apa cu sare.

Cand sunt fierte, le puneti in blender si le pasati bine adaugand supa care putin. Condimentati cu piper dupa gust.

Cat timp fierb legumele, taiati branza cubulete si o coaceti la foc iute intr-un wok in uleiul de masline aromatizat.

Daca nu va place tofu, il puteti inlocui cu branza haloumi.

Serviti supa-crema cu crutoanele de tofu si frunze de patrunjel.

Sa aveti pofta!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...