Supa Crema de Dovleac Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovleac butternut (puteti folosi si altfel) lapte de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • ierburi aromate
  • 4-5 catei usturoi
  • putin ulei

Mod de preparare

Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
Pune si usturoiul (nedecojit)
Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.