Supa Crema de Ciuperci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci Champignon
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • o bucatica de telina
  • cimbru uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

Pune la fiert in apa cu putina sare telina, ceapa si cartoful. Cand sunt fierte adauga ciupercile si lasa la fiert cat este necesar. Nu cred sa fie mai mult de 10-15 minute.
Lasa supa sa se racoreasca, apoi rastoarna in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixeaza pana obtii o crema fina.
Rastoarna supa in boluri si serveste imediat cu felii de paine prajita stropite cu ulei de masline, frecate cu un catel de usturoi si presarate cu busuioc proaspat.
Pofta buna! ;)

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni

Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti