Supa Crema de Ciuperci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci Champignon
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • o bucatica de telina
  • cimbru uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

Pune la fiert in apa cu putina sare telina, ceapa si cartoful. Cand sunt fierte adauga ciupercile si lasa la fiert cat este necesar. Nu cred sa fie mai mult de 10-15 minute.
Lasa supa sa se racoreasca, apoi rastoarna in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixeaza pana obtii o crema fina.
Rastoarna supa in boluri si serveste imediat cu felii de paine prajita stropite cu ulei de masline, frecate cu un catel de usturoi si presarate cu busuioc proaspat.
Pofta buna! ;)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Bianca

Maine pe 17 septembrie e ziua ''fetei mele'' Bianca, ca am o fiica, o zuza ca si mine, de parca am facut-o eu....Bianca este...

Desert tort Bianca
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj