Ciupercile, usturoiul si rozmarinul se calesc in ulei.
Se adauga in recipientul blenderului Oster supa calda de ciuperci (am preparat-o din ciuperci uscate), ciupercile rumenite (pastrati si pentru decor), usturoiul si rozmarinul.
Se mixeaza cam 20-30 de secunde sau pana cand compozitia devine o crema. Se condimenteaza dupa gust.
Optional, puteti adauga si alte condimente.
Se orneaza cu felii de ciuperci si rozmarin.
Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti