Pasta E Fagioli - Supa de Fasole Boabe cu Paste

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente x2:
  • 100 gr paste mici
  • 1/2 cutie de fasole boabe rosie deja fiarta
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mediu
  • 1 tulpina de telina
  • 1 pahar cu suc de rosii (pulpa)
  • 50 gr de piept ardelenesc sau bacom
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru am pus eu dar se poate rozmarin si salvie sau timo (thyme)

Mod de preparare

Calim in ulei catelul de usturoi, morcovele si telina cubulete si baconul. Aruncam usturoiul si adaugam fasolea, sucul de rosii si supa sau apa si lasati sa fiarba la foc mic.

Dupa 30-40 minute adaugati pastele si le fierbeti al dente.
Adaugam cimbrul.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete bolognese- reteta video

Un pranz delicios, preparat cu paste romanesti Hutton.

Spaghete bolognese- reteta video
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj