Pasta E Fagioli - Supa de Fasole Boabe cu Paste

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente x2:
  • 100 gr paste mici
  • 1/2 cutie de fasole boabe rosie deja fiarta
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mediu
  • 1 tulpina de telina
  • 1 pahar cu suc de rosii (pulpa)
  • 50 gr de piept ardelenesc sau bacom
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru am pus eu dar se poate rozmarin si salvie sau timo (thyme)

Mod de preparare

Calim in ulei catelul de usturoi, morcovele si telina cubulete si baconul. Aruncam usturoiul si adaugam fasolea, sucul de rosii si supa sau apa si lasati sa fiarba la foc mic.

Dupa 30-40 minute adaugati pastele si le fierbeti al dente.
Adaugam cimbrul.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.