Se spala bine legumele (cartofii, dovelcelul, ceapa verde, ardeiul gras, rosiile, morcovii, loboda), se toaca marunt si se pun la fiert, la foc mare. Cand sunt fierte, adaugam zerul de oaie, condimente cu gust de legume si lasam sa traga un clocot, apoi oprim focul si adaugam verdeturile (patrunjelul, leusteanul si mararul ) toate tocate marunt.
Pofta buna!
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti