Nacreala cu zer de oaie

Portii
10
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2,5 l zer de oaie
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura loboda rosie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1 lingura condimente cu gust de legume
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Se spala bine legumele (cartofii, dovelcelul, ceapa verde, ardeiul gras, rosiile, morcovii, loboda), se toaca marunt si se pun la fiert, la foc mare. Cand sunt fierte, adaugam zerul de oaie, condimente cu gust de legume si lasam sa traga un clocot, apoi oprim focul si adaugam verdeturile (patrunjelul, leusteanul si mararul ) toate tocate marunt.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.