Luskos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o varza (nu prea mare);
  • - 450 g sunca afumata de casa, sau sunca afumata de casa, sau kaiser;
  • - 1 l de smantana;
  • - 2 linguri de faina;
  • - marar;
  • - sare;
  • - delikat

Mod de preparare

Se pune carnea (pe care o preferati din toate pe care le-am enumerat eu mai sus) la fiert si condimentam deocamdata cu putina sare si delikat (pentru ca toate carnurile enumerate contin sare si vom gusta la final).

Dupa ce carnea este fiarta punem varza taiata fideluta si mararul.
Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si putina smantana si frecam bine pana devine ca o pasta (fara cocoloase), iar apoi punem si restul smantanii.

Spre finalul fierberii punem in oala compozitia de smantana si mai lasam sa dea vreo 5 minute in clocot.

Este o supica foarte buna si dulce.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...