Ciorba de Vitel cu Tarhon

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • os cu maduva de vita 1kg
  • pulpa macra de vitel 1kg
  • ceapa 200 g
  • patrunjel radacina 100 g
  • morcov 200 g
  • telina 150 g
  • cartofi rosii 200 g
  • zeama de lamaie 100ml
  • ulei 50ml
  • tarhon verde 2 legaturi, 60 g
  • leustean 1 legatura
  • patrunjel verde 1 legatura
  • sare 40 g

Mod de preparare

Oasele sparte si carnea intreaga se spala, se oparesc intr-un litru de apa, dupa care se pun la fiert cu 3,5 litri de apa cu un praf de sare, timp de 1 ora si jumatate. Se spumeaza de cite ori este nevoie, se strecoara in alta oala ca sa nu ramina oscioare si se continua fierberea cu carnea ramasa.

Se adauga ceapa tocata marunt, legumele se curata, se spala, se taie cubulete mici, se calesc in ulei 5 min, se adauga in oala cartofi cubulete se mai fierb 20 min, se adauga tarhonul curatit, spalat, oparit si tocat marunt, zeama de lamaie. Galbenusurile de ou se amesteca intr-un bol impreuna cu smantana, se subtiaza cu zeama din ciorba, amestecind.

Oala se ia de pe focsi se adauga compozitia de smantana cu ou, se amesteca si se serveste cu verdeata tcata marunt

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.