Ciorba de rosii si ardei umpluti

Portii
7
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 7 rosii
  • 7 ardei gras
  • 50 g orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 50 g faina
  • 20 ml ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Morcovii, telina, patrunjelul radacina si o ceapa, toate taiate marunt, le punem la fiert, in apa cu putina sare. Curatam cealalta ceapa, o taiem marunt si o punem la calit in ulei, pana se inmoaie putin, apoi adaugam orezul si amestecam bine timp de 1 minut, apoi le luam de pe foc.

Tocam carnea, o amestecam bine cu sare, piper si un ou, dupa care adaugam ceapa calita cu orez si patrunjel verde tocat marunt. Amestecam bine si adaugam o lingura de faina.
Curatam ardeii de cotoare si seminte, scobim rosiile si pastram miezul lor. Umplem ardeii si rosiile cu amestecul de carne.
In momentul cand zarzavaturile sunt fierte pe jumatate, adaugam rosiile si ardeii umpluti si le lasam sa fiarba, la foc mic, circa 30 minute, apoi adaugam miezul de la rosii si patrunjel verde tocat si mai lasam sa fiarba 5 minute. Stingem focul si acoperim oala cu un capac.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu afine si iaurt

Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă. Eu m-am inspirat de la chef Nicolaie Tomescu.

Desert placinta cu afine si iaurt
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.