Ciorba de praz

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • ulei
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 iaurt
  • 2-3 cartofi
  • sare, piper
  • (facultativ crenvursti )

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul a fiert se pune patrunjelul si iaurtul si se mai da un clocot. Facultativ se pot adauga 2-3 crenvursti subtiri taiati rondele( dar eu nu pun).

Se serveste cu crutoane de paine si cine vrea cu smantana si ardei iute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete cu cirese și crema de branza

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...

Cosulete cu cirese și crema de branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.